2 Eylül 2008 Salı

Toplangel Tarifesi

Her an konuştuğunuz anneniz, babanız, nişanlınız, aramadan edemediğiniz kankanız...
10 kişiye kadar sevdiğiniz kim varsa, ToplanGel tarifesine gelin, her biriniz her ay 300 dakika ücretsiz konuşma süresiyle birbirinizle güle güle konuşun!

Ayrıca arkadaşınızı getirin, ToplanGel'e "Arkadaşını Getir" Kampanyası ile aylık ücret ödemeyin.



Diğer Operatör
BizBize Canımın 3ü

Avea
Toplangel

Aylık Ücret 15,15 YTL
7,15 YTL


Grup İçi 300 dk. ücretsiz
300 dk. ücretsiz


Avantaj Kimlere Seçilen 3 kişiyi
aramak için

Seçilen 10 kişi
birbirleriyle



Şebeke içi 42,42 YKr
35,14 YKr


Ev - İş 54,53 YKr
35,14 YKr


Diğer Operatör 72,71 YKr
35,14 YKr


SMS 25 YKr / SMS
23,03 YKr / SMS



ToplanGel Hakkında Tüm Merak Ettikleriniz!

ToplanGel tarifesinden kaç kişi yararlanabilirim?

Tarifeden ister tek başınıza, ister 10 kişiye kadar sevdiklerinizle beraber yararlanabilirsiniz, fakat 300 dakika grup içi ücretsiz konuşma süresini sadece, 10 kişiye kadar sevdiklerinizle beraber oluşturmuş olduğunuz grubunuzdaki kişilerle yaptığınız görüşmelerde kullanabilirsiniz.

Faturasız hat sahibiyim ToplanGel tarifesinden yararlanabilir miyim?

Tarifeden yararlanabilmeniz için faturalı ToplanGel tarifesine geçmeniz gerekmektedir. Tarife değişikliğini; Avea 500 Müşteri Hizmetleri ve Avea bayileri aracılığıyla kolaylıkla yapabilirsiniz. Aynı zamanda ToplanGel tarifesi ile ilgili her türlü işlemi www.avea.com.tr Online İşlemler sayfasındaki tarife değişikliği menüsünde ToplanGel tarifesine özel link üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.


ToplanGel tarifesine kayıt olmak istiyorum; hangi yollarla kayıt olabilirim?

Avea 500 Müşteri Hizmetleri ve Avea bayileri aracılığıyla tarifeye kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz. Aynı zamanda ToplanGel tarifesi ile ilgili her türlü işlemi www.avea.com.tr Online İşlemler sayfasındaki tarife değişikliği menüsünde ToplanGel tarifesine özel link üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Bir gruba nasıl dahil olabilirim?

Dahil olmak istediğiniz grupta bulunan yakınlarınızdan herhangi birinin telefon numarasını cep telefonunuzdan 500'ü tuşlayıp Müşteri Hizmetleri'ni arayarak veya Avea bayilerine bildirerek, numarasını belirtmiş olduğunuz yakınınızın grubuna dahil olabilirsiniz. Aynı zamanda ToplanGel tarifesi ile ilgili her türlü işlemi www.avea.com.tr Online İşlemler sayfasındaki tarife değişikliği menüsünde ToplanGel tarifesine özel link üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz.

Aylık 300 dakika ücretsiz konuşma sürem ile kimleri arayabilirim?

2 � 10 kişi arasında gruplar halinde tarifeden yararlanıldığında her bir grup üyesi, her ay aylık tarife ücreti karşılığı kazandığı 300 dakika ücretsiz konuşma süresi ile, grubundaki tüm diğer kişileri arayabilir.

Aylık 300 dakikamın ne kadarını kullandığımı nasıl öğrenebilirim?

DAKIKA yazıp 6000'e kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

Grup içi aylık 300 dakika ücretsiz sürem bittiğinde grubumdaki diğer kişileri kaç kuruştan arayacağım?

300 dakika ücretsiz konuşma süresini her ay, o ay sonuna kadar geçerli olacak şekilde grubunuzdaki diğer kişileri aramak için kullanabileceksiniz. Dakikalarınız ay sonu gelmeden bittiği takdirde, o ay sonuna kadar grubunuzdaki diğer kişileri şebeke içi görüşme ücreti olan 29 YKr'den arayabileceksiniz.


* FIRSAT! 30 Eylül 2008 tarihlerine kadar yeni bireysel faturalı hat alan herkesin 27,8 YTL'lik Özel İletişim Vergisi ve 10,72 YTL'lik Telsiz Ruhsatname Ücreti, toplamda 38,52 YTL'lik yeni abonelik vergi ve ücretlerini Avea ile 12 eşit taksitte ödeme kolaylığı sunuyor.
Avea'lı olmak, avantajlı tarifelerden faydalanmak şimdi daha da kolay!

Detaylar için tıklayınız

Karşılaştırma, 22.07.2008 itibariyle diğer operatör tarifesinin kampanyasız arama fiyatlarıyla yapılmıştır. Yurtiçi fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Avea fiyatlarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Bu tarifenin ücretlendirme periyodu 6 saniyedir.

Hiç yorum yok: